Home » Stalen taatsdeuren

Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn moderne deuren die een heel uniek aspect hebben. Doordat de scharnieren bij deze deuren in het plafond en in de vloer bevestigd worden, kan de deur richting beide zijden geopend worden. Beslist verrassend, omdat de meeste deuren nu eenmaal scharnierdeuren zijn. Deze vallen in het kozijn en kunnen dus maar één kant op geopend worden.

Op zoek naar stijlvolle stalen taatsdeuren met zeer hoogwaardige taatsscharnieren, deurgrepen met U-vorm en unieke stalen HOP profielen? Dan ben je bij AGGi aan het juiste adres.

Taatsdeur op maat van AGGi

Van taatsdeuren op maat verwacht je natuurlijk ook dat ze perfect passen. AGGi kan dat waarmaken, doordat wij gebruikmaken van de nieuwste technologieën op het gebied van laserprecisie. Ook het inmeten van de stalen taatsdeuren gebeurt dus volgens de hoogste standaarden. Onze stalen taatsdeuren worden gemaakt in de werkplaats van onze producent. De profielen worden tot in detail afgewerkt met behulp van onze speciale slijptechniek, waardoor er geen lasnaden zichtbaar zijn. De poedercoating maakt elke taatsdeur af. Hierdoor kun je onze stalen taatsdeuren in allerlei kleuren bestellen. Hierbij heb je de keuze uit het volledige RAL-palet. Ook trendy interieurkleuren als goud behoren tot de mogelijkheden.

Stalen taatsdeuren kopen

Wij plaatsen alle taatsdeuren met behulp van zeer hoogwaardige scharnieren. Dit zijn kwalitatieve scharnieren die passen bij kwalitatieve taatsdeuren. AGGi stalen deuren zijn namelijk net even meer dan doorsnee stalen deuren. Of het nu om binnendeuren of buitendeuren gaat, vaak hebben dit soort stalen deuren standaard profielen. De constructie wordt echter vele malen sterker als de stalen deuren voorzien zijn van AGGi stalen HOP profielen, wat de constructie alleen maar ten goede komt en zeker geen afbreuk doet aan de uitstraling van deze stijlvolle deuren. Taatsdeuren zijn echte blikvangers en passen in ieder interieur. Of je nu voor een modern of voor een klassiek interieur gekozen hebt, taatsdeuren maken jouw woning of zakelijk pand helemaal af.

Bovendien is een taatsdeur erg praktisch, omdat deze naar beide zijden geopend kan worden. Taatsdeuren hebben namelijk geen kozijn, zoals we bij standaard scharnierdeuren zien. Dat is handig als je met volle handen uit de keuken komt of wanneer je met je laptop en andere benodigdheden de vergaderzaal inloopt.

In 5 stappen maken wij van jouw dromen werkelijkheid

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Op basis van jouw gewenste ontwerp schetsten wij een plan en stellen de offerte op.

Stap 2

Inmeten

Tijdens het inmeten worden de exacte maten opgenomen en kan het ontwerp nog worden aangepast. Ook kan onze specialist technisch advies aan u geven.

Stap 3

Goedkeuring

Nadat onze specialist is langs geweest ontvangt u de definitieve offerte ter goedkeuring. Na uw akkoord ontvangt u de factuur voor het eerste aanbetalingsbedrag.

Stap 4

Productie

Nadat wij de eerste aanbetaling hebben ontvangen en de definitieve maten zijn goedgekeurd kan de productie van start gaan.

Stap 5

Levering en montage

Onze specialisten verzorgen de levering en de montage. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Tada!

Resultaat

Jouw droom is werkelijkheid geworden. Nu kan jij genieten van het prachtige eindresultaat.

Ontdek onze mogelijkheden

We hebben nu ook de optie om te kiezen voor een gouden laag op onze stalen taatsdeuren. En wat vind je van prachtige witte stalen deuren! Ben je benieuwd of wij ook in jouw situatie een stalen deur kunnen plaatsen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunnen we met elkaar de mogelijkheden bespreken.

Waarom kiezen voor AGGI Harmony in Your Home

Kwaliteit

Wij leveren alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Garantie maatwerk

Wij offreren altijd inclusief installatie. Zo waarborgen wij jouw garantie.

Duurzaamheid

Wij proberen bij te dragen aan een beter milieu door alleen op aanvraag te produceren.

Agnieszka & Jaap

Jouw contactpersonen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start hier met de aanvraag voor jouw offerte door je naam en e-mail in te vullen. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden