Home » Stalen kozijnen

Stalen wanden

Bij stalen deuren horen uiteraard ook stalen wanden. Bij ons vind je allerlei soorten stalen wanden. AGGi weet als geen ander hoe mooi op maat gemaakte stalen wanden zijn. Door stalen ramen en wanden in een pand toe te passen, is het mogelijk om geluid te dempen, zonder dat er ruimtelijkheid verloren gaat. Daardoor is het bijvoorbeeld ideaal tussen de keuken en woonkamer of bij vergaderruimtes. Ook bij een buitenwand is het mogelijk om te kiezen voor stalen wanden. De stalen ramen van AGGi zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor deze levenslang meegaan.

Unieke eigenschappen stalen wanden van AGGi

De stalen wanden uit ons aanbod zijn duurzaam en zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Staal is bijzonder stevig en dat is zeker bij ramen een positieve eigenschap. Naast duurzaamheid en functionaliteit hebben wij ook esthetiek hoog in het vaandel staan. Je kunt zelf aangeven welke vlakverdeling je wenst bij de stalen wanden en ramen, maar er is meer. Ook de kleur kan naar wens uitgekozen worden. Je hebt hierbij de keuze uit het volledige RAL-palet. Daartoe behoren eveneens de laatste trendkleuren. Wat dacht je van stalen wanden in goud, gecombineerd met een zwart interieur?

Stalen ramen op maat gemaakt

Op zoek naar een stalen wand dat op maat gemaakt is? AGGi maakt stalen deuren en stalen wanden op maat in de werkplaats van onze producent. Een stalen glaswand is stevig en is gemaakt om vele jaren mee te gaan, maar het zorgt bovendien voor een mooie, natuurlijke lichtinval. Zo wordt een woning meer ruimtelijk en natuurlijk lichter. Het is ook mogelijk om voor een volledige glaswand met staal te gaan. Dit noemen we een stalen puikozijn. Hierbij kies je voor een wand dat een gedeelte van de gevel of de gehele gevel in beslag neemt. Verder kan het ook om een scheidingswand tussen twee ruimtes gaan.

We maken gebruik van de nieuwste technieken als het om laserprecisie gaat. Dit zorgt ervoor dat we zeer precies kunnen inmeten en ook op dat gebied in kunnen staan voor de hoogste kwaliteit. Dat houdt in dat de stalen ramen perfect ingemeten worden in je pand. Ben je op zoek naar een oplossing voor een buitenwand, dan leveren wij die altijd standaard met HR++ glas, voor optimale isolatie. Dit maakt het pand ook nog eens energiezuiniger. Doordat onze stalen wanden zo mooi en tijdloos zijn, zal je er jaren plezier van hebben. Chic, modern en functioneel, dat is waar je voor kiest als je voor stalen ramen gaat.

In 5 stappen maken wij van jouw dromen werkelijkheid

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Op basis van jouw gewenste ontwerp schetsten wij een plan en stellen de offerte op.

Stap 2

Inmeten

Tijdens het inmeten worden de exacte maten opgenomen en kan het ontwerp nog worden aangepast. Ook kan onze specialist technisch advies aan u geven.

Stap 3

Goedkeuring

Nadat onze specialist is langs geweest ontvangt u de definitieve offerte ter goedkeuring. Na uw akkoord ontvangt u de factuur voor het eerste aanbetalingsbedrag.

Stap 4

Productie

Nadat wij de eerste aanbetaling hebben ontvangen en de definitieve maten zijn goedgekeurd kan de productie van start gaan.

Stap 5

Levering en montage

Onze specialisten verzorgen de levering en de montage. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Tada!

Resultaat

Jouw droom is werkelijkheid geworden. Nu kan jij genieten van het prachtige eindresultaat.

Duurzame stalen wanden

Staal is een duurzame materiaalsoort. Het gaat lang mee en vergt daarnaast weinig onderhoud. Onze stalen wanden zijn geschikt voor binnen gebruik. De  combinatie van HR++ of HR+++ glas met staal isoleert uitstekend. Door de goede isolatie van een stalen puikozijn wordt jouw huis energiezuiniger.

Waarom kiezen voor AGGI Harmony in Your Home

Kwaliteit

Wij leveren alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Garantie maatwerk

Wij offreren altijd inclusief installatie. Zo waarborgen wij jouw garantie.

Duurzaamheid

Wij proberen bij te dragen aan een beter milieu door alleen op aanvraag te produceren.

Agnieszka & Jaap

Jouw contactpersonen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start hier met de aanvraag voor jouw offerte door je naam en e-mail in te vullen. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden