Home » Stalen kozijnen

Stalen kozijnen

Bij stalen deuren horen uiteraard ook stalen kozijnen. Bij ons vind je allerlei soorten stalen kozijnen. AGGi weet als geen ander hoe mooi op maat gemaakte stalen kozijnen zijn. Door stalen raamkozijnen in een pand toe te passen, is het mogelijk om geluid te dempen, zonder dat er ruimtelijkheid verloren gaat. Daardoor is het bijvoorbeeld ideaal tussen de keuken en woonkamer of bij vergaderruimtes. Ook bij een buitenwand is het mogelijk om te kiezen voor stalen kozijnen. De stalen kozijnen van AGGi zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor deze levenslang meegaan.

Unieke eigenschappen stalen kozijnen van AGGi

De stalen kozijnen uit ons aanbod zijn duurzaam en zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Staal is bijzonder stevig en dat is zeker bij kozijnen een positieve eigenschap. Naast duurzaamheid en functionaliteit hebben wij ook esthetiek hoog in het vaandel staan. Je kunt zelf aangeven welke vlakverdeling je wenst bij de stalen kozijnen, maar er is meer. Ook de kleur kan naar wens uitgekozen worden. Je hebt hierbij de keuze uit het volledige RAL-palet. Daartoe behoren eveneens de laatste trendkleuren. Wat dacht je van kozijnen in goud, gecombineerd met een zwart interieur?

Stalen kozijn op maat gemaakt

Op zoek naar een stalen kozijn dat op maat gemaakt is? AGGi maakt stalen deuren en stalen kozijnen op maat in de werkplaats van onze producent Marex. Een stalen raamkozijn is stevig en is gemaakt om vele jaren mee te gaan, maar het zorgt bovendien voor een mooie, natuurlijke lichtinval. Zo wordt een woning meer ruimtelijk en natuurlijk lichter. Het is ook mogelijk om voor een volledige glaswand met staal te gaan. Dit noemen we een stalen puikozijn. Hierbij kies je voor een kozijn dat een gedeelte van de gevel of de gehele gevel in beslag neemt. Verder kan het ook om een scheidingswand tussen twee ruimtes gaan.

We maken gebruik van de nieuwste technieken als het om laserprecisie gaat. Dit zorgt ervoor dat we zeer precies kunnen inmeten en ook op dat gebied in kunnen staan voor de hoogste kwaliteit. Dat houdt in dat de stalen kozijnen perfect ingemeten worden in je pand. Ben je op zoek naar kozijnen voor een buitenwand, dan leveren wij die altijd standaard met HR dubbel glas, voor optimale isolatie. Dit maakt het pand ook nog eens energiezuiniger. Doordat onze stalen kozijnen zo mooi en tijdloos zijn, zal je er jaren plezier van hebben. Chic, modern en functioneel, dat is waar je voor kiest als je voor stalen raamkozijnen gaat.

In 5 stappen maken wij van jouw dromen werkelijkheid

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Op basis van jouw gewenste ontwerp schetsten wij een plan en stellen de offerte op.

Stap 2

Inmeten

Na goedkeuring van de offerte ontvang je de factuur voor de eerste aanbetaling waarna specialisten van Marex bij jou langs komen om de exacte maten op te nemen. Zo kunnen AGGi Harmony in Your Home & Marex garanderen dat er aan elk detail wordt gedacht.

Stap 3

Goedkeuring

Nadat alle maten zijn ingemeten en opgenomen ontvang je een tekening met de definitieve maten ter goedkeuring.

Stap 4

Productie

Nadat wij de eerste aanbetaling hebben ontvangen en de definitieve maten zijn goedgekeurd kan de productie van start gaan.

Stap 5

Levering en montage

Specialisten van Marex verzorgen de levering en de montage. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Tada!

Resultaat

Jouw droom is werkelijkheid geworden. Nu kan jij levenslang genieten van het prachtige eindresultaat.

Duurzaam stalen kozijn

Staal is een duurzame materiaalsoort. Het gaat lang mee en vergt daarnaast weinig onderhoud. Onze stalen kozijnen zijn geschikt voor binnen en voor buitengebruik. Wanneer een stalen wand van glas voor buitengebruik is, wordt dit gecombineerd met HR driedubbel glas. Deze combinatie isoleert uitstekend. Door de goede isolatie van een stalen puikozijn wordt jouw huis energiezuiniger.

Waarom kiezen voor AGGI Harmony in Your Home

Kwaliteit

Wij leveren alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Garantie maatwerk

Wij offreren altijd inclusief installatie. Zo waarborgen wij jouw garantie.

Duurzaamheid

Wij denken aan het milieu en houden geen voorraad aan. Wij produceren op aanvraag.

Agnieszka Jachymska
& Jaap Gijzen

Jouw contactpersonen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start hier met de aanvraag voor jouw offerte door je naam en e-mail in te vullen. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend!

Hidden