Home » Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren passen naadloos in een hedendaags interieur. Het is een mooie manier om meer ruimte te creëren en de lichtinval in de kamer te beïnvloeden. Bij AGGi kun je kwalitatieve stalen deuren kopen, die voorzien zijn van stalen HOP profielen. Dat betekent dat de constructie zeer sterk is, terwijl we de stijlvolle uitstraling van de stalen deur weten te behouden. Je kunt zowel voor stalen binnendeuren als voor stalen buitendeuren bij ons terecht.

Soorten stalen deuren van AGGi

AGGi stalen deuren worden op maat gemaakt door onze producent. Voor elke ruimte kan er dus een passende deur gemaakt worden. Bij stalen deuren heb je de keuze uit scharnierdeuren, taatsdeuren, schuifdeuren of openslaande deuren. Ook wanneer je dus bijvoorbeeld op zoek bent naar deuren voor een beperkte ruimte, dan zijn daar mogelijkheden voor. Hoe specifiek jouw pand of ruimte ook is, er zijn altijd mooie oplossingen te vinden als je kiest voor stalen deuren.

Scharnierdeuren zijn links- of rechtsdraaiend en zullen met kozijn worden geïnstalleerd. Taatsdeuren draaien op een wat onbekendere techniek. De deur kan beide kanten op geopend worden, doordat er een scharnier in de vloer en in het plafond bevestigd wordt. Dit is dus anders dan traditionele scharnieren, die aan de zijkant in het kozijn bevestigd worden. Schuifdeuren spreken voor zich en zullen vooral voor ruimtes gekozen worden waar je ruimte wilt besparen. Openslaande deuren worden vaak toegepast bij balkons of als tuindeuren. Ook in huis is dit echter een mooie, ruimtelijke oplossing. Kies het soort stalen deuren dat perfect past bij jouw pand en ga voor een stijlvolle afwerking.

Stalen deur kopen

Wil je een stalen deur kopen? Dan is het verstandig om voor een specialist te kiezen. De stalen deuren uit ons aanbod onderscheiden zich van andere stalen deuren, doordat ze een aantal millimeter dikker zijn. Onze stalen deuren zijn namelijk voorzien van stalen HOP profielen. Dat houdt in dat AGGi stalen deuren extra stevig zijn. Aan de buitenkant kun je dat echter niet zien. Het elegante uiterlijk van de stalen deur blijft dus behouden. De constructie is echter vele malen steviger dan wanneer je voor een deur kiest met standaard stalen profielen. Doordat er bij stalen deuren dunne profielen en kozijnen gebruikt worden, hebben deze een chique uitstraling. Dat past perfect bij een klassieke inrichting, maar bijvoorbeeld ook bij een industrieel interieur.

In 5 stappen maken wij van jouw dromen werkelijkheid

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Op basis van jouw gewenste ontwerp schetsten wij een plan en stellen de offerte op.

Stap 2

Inmeten

Tijdens het inmeten worden de exacte maten opgenomen en kan het ontwerp nog worden aangepast. Ook kan onze specialist technisch advies aan u geven.

Stap 3

Goedkeuring

Nadat onze specialist is langs geweest ontvangt u de definitieve offerte ter goedkeuring. Na uw akkoord ontvangt u de factuur voor het eerste aanbetalingsbedrag.

Stap 4

Productie

Nadat wij de eerste aanbetaling hebben ontvangen en de definitieve maten zijn goedgekeurd kan de productie van start gaan.

Stap 5

Levering en montage

Onze specialisten verzorgen de levering en de montage. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Tada!

Resultaat

Jouw droom is werkelijkheid geworden. Nu kan jij genieten van het prachtige eindresultaat.

Duurzame poedercoating in elke gewenste RAL-kleur

Al onze stalenproducten worden behandeld met een duurzame poedercoating. Onze producent maakt gebruik van een speciale slijptechniek waardoor lasnaden niet zichtbaar zijn en een naadloos design ontstaat. Daarna spuiten zij er een poederlak overheen met een fijne structuur. Dit creëert een matte look. De poedercoating is leverbaar in alle RAL-kleuren en beschermt het staal tegen krassen en corrosie.

Waarom kiezen voor AGGI Harmony in Your Home

Kwaliteit

Wij leveren alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Garantie maatwerk

Wij offreren altijd inclusief installatie. Zo waarborgen wij jouw garantie.

Duurzaamheid

Wij proberen bij te dragen aan een beter milieu door alleen op aanvraag te produceren.

Agnieszka & Jaap

Jouw contactpersonen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start hier met de aanvraag voor jouw offerte door je naam en e-mail in te vullen. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden