Home » Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren

Op zoek naar een fraaie stalen binnendeur? Dan ben je bij AGGi aan het juiste adres. Wij zijn specialist als het gaat om stalen deuren. Of het nu om een stalen buitendeur of om een stalen binnendeur gaat, wij helpen je graag. Voor stalen binnendeuren zijn de mogelijkheden vandaag de dag vrijwel eindeloos. Hieronder kun je lezen welke soorten stalen deuren er allemaal zijn en wat de mogelijkheden zijn bij AGGi.

Stalen deuren op maat van AGGi

Stalen deuren zijn natuurlijk mooi, maar het mooist is als deze echt precies pas zijn. AGGi maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van laserprecisie. Daardoor kunnen wij zeer nauwkeurig inmeten. Ook op dat gebied kunnen we dus hoge kwaliteit waarborgen. Bovendien is het goed om te weten dat de profielen van de stalen deuren tot in detail zijn afgewerkt. Lasnaden zijn onzichtbaar, dankzij onze speciale slijptechniek. Bovendien zijn onze stalen deuren zeer robuust. De meeste stalen deuren hebben standaard stalen profielen. De stalen binnendeuren van AGGi zijn voorzien van stalen HOP profielen, terwijl het eindontwerp niets aan elegantie inboet. De binnendeuren worden afgewerkt met een poedercoating, waardoor iedere gewenste kleur mogelijk is.

Stalen deur kopen

Wil je een stalen deur kopen, dan heb je je hier vast al over ingelezen. Stalen deuren zijn functioneel, stevig én esthetisch. Ze passen perfect bij een modern interieur, maar deze chique deuren sluiten ook uitstekend aan op een klassieke inrichting. Stalen binnendeuren zijn dus voor vrijwel ieder pand een goede mogelijkheid. Bij stalen binnendeuren heb je de keuze uit scharnierdeuren, taatsdeuren, schuifdeuren of openslaande deuren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je tot je beschikking hebt en van wat jij gewoon mooi vindt.

Scharnierdeuren kunnen links- of rechtsdraaiend zijn. Dit is eigenlijk het meest klassieke type deur dat je in veel huizen tegenkomt. Bij taatsdeuren zit er zowel in het plafond als in de vloer een scharnier bevestigd. Voor dit type deur is geen kozijn nodig, waardoor de deur beide kanten op geopend kan worden. Een bijzonder strakke afwerking die het altijd goed doet. Uiteraard wordt er voor deze deuren alleen gebruik gemaakt van kwalitatieve scharnieren. Stalen schuifdeuren zijn ideaal als er ruimte bespaard moet worden. Openslaande deuren worden voornamelijk gebruikt als tuindeuren en balkondeuren, maar kunnen ook heel mooi zijn als verbinding tussen de woonkamer en de keuken of bij vergaderzalen.

In 5 stappen maken wij van jouw dromen werkelijkheid

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Op basis van jouw gewenste ontwerp schetsten wij een plan en stellen de offerte op.

Stap 2

Inmeten

Tijdens het inmeten worden de exacte maten opgenomen en kan het ontwerp nog worden aangepast. Ook kan onze specialist technisch advies aan u geven.

Stap 3

Goedkeuring

Nadat onze specialist is langs geweest ontvangt u de definitieve offerte ter goedkeuring. Na uw akkoord ontvangt u de factuur voor het eerste aanbetalingsbedrag.

Stap 4

Productie

Nadat wij de eerste aanbetaling hebben ontvangen en de definitieve maten zijn goedgekeurd kan de productie van start gaan.

Stap 5

Levering en montage

Onze specialisten verzorgen de levering en de montage. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Tada!

Resultaat

Jouw droom is werkelijkheid geworden. Nu kan jij genieten van het prachtige eindresultaat.

Ontdek onze mogelijkheden

We hebben nu ook de optie om te kiezen voor een gouden laag op onze stalen deuren. En wat vind je van prachtige witte stalen deuren! Ben je benieuwd of wij ook in jouw situatie een stalen deur kunnen plaatsen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunnen we met elkaar de mogelijkheden bespreken.

Waarom kiezen voor AGGI Harmony in Your Home

Kwaliteit

Wij leveren alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Garantie maatwerk

Wij offreren altijd inclusief installatie. Zo waarborgen wij jouw garantie.

Duurzaamheid

Wij proberen bij te dragen aan een beter milieu door alleen op aanvraag te produceren.

Agnieszka & Jaap

Jouw contactpersonen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start hier met de aanvraag voor jouw offerte door je naam en e-mail in te vullen. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden