Home » Aluminium Schuifdeuren

Aluminium schuifdeuren op maat gemaakt met glas

 

Aluminium schuifdeuren zijn een prachtig stijlelement in huis of kantoor. Daarnaast is een schuifdeur ook nog eens ruimtebesparend. Tegenwoordig zie je aluminium schuifdeuren ook steeds vaker in woningen geïnstalleerd worden. Heb je een klassieke of moderne inrichting? Een aluminium binnen schuifdeur past altijd. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van aluminium schuifdeuren van AGGi Harmony In Your Home.

Aluminium schuifdeur kopen

Een aluminium schuifdeur is enorm multifunctioneel en een echte eyecatcher. Denk onder meer aan het vele licht dat de kamer binnenvalt dankzij de aluminium schuifdeur. Wanneer je beschikt over weinig ruimte voor een deur, maar je wilt wel kunnen profiteren van een aluminium deur, dan is een aluminium buiten schuifdeur een goede uitkomst. Je kan hierbij zelf de vlakverdeling van de schuifdeur kiezen, waardoor de deuren een prachtig onderdeel worden van het interieur.

Duurzame poedercoating in elke gewenste RAL-kleur

Al onze aluminiumproducten worden behandeld met een duurzame poedercoating. Dankzij deze poederlak ontstaat een zeer fijne structuur. Dit creëert een matte look. De poedercoating is leverbaar in alle RAL-kleuren en beschermt het aluminium tegen krassen.

In 5 stappen maken wij van jouw dromen werkelijkheid

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Op basis van jouw gewenste ontwerp schetsten wij een plan en stellen de offerte op.

Stap 2

Inmeten

Tijdens het inmeten worden de exacte maten opgenomen en kan het ontwerp nog worden aangepast. Ook kan onze specialist technisch advies aan u geven.

Stap 3

Goedkeuring

Nadat onze specialist is langs geweest ontvangt u de definitieve offerte ter goedkeuring. Na uw akkoord ontvangt u de factuur voor het eerste aanbetalingsbedrag.

Stap 4

Productie

Nadat wij de eerste aanbetaling hebben ontvangen en de definitieve maten zijn goedgekeurd kan de productie van start gaan.

Stap 5

Levering en montage

Onze specialisten verzorgen de levering en de montage. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Tada!

Resultaat

Jouw droom is werkelijkheid geworden. Nu kan jij genieten van het prachtige eindresultaat.

Ontdek wat wij voor jouw kunnen betekenen

Bij AGGi kan je zelf een aluminium schuifdeur op maat samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse product details om de deur echt ‘eigen’ te maken. Met onder meer de keuze uit de vlakverdeling en profielen is er een breed scala aan keuzes. Daarnaast kan je ook kiezen voor je eigen kleur van de poedercoating. Dit is bij ons mogelijk in elke RAL-kleur!

Waarom kiezen voor AGGI Harmony in Your Home

Kwaliteit

Wij leveren alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Garantie maatwerk

Wij offreren altijd inclusief installatie. Zo waarborgen wij jouw garantie.

Duurzaamheid

Wij proberen bij te dragen aan een beter milieu door alleen op aanvraag te produceren.

Agnieszka & Jaap

Jouw contactpersonen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start hier met de aanvraag voor jouw offerte door je naam en e-mail in te vullen. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden