Home » Aluminium kozijnen

Aluminium wanden & ramen

Bij aluminium ramen horen uiteraard ook aluminium wanden. Bij ons vind je allerlei soorten aluminium wanden. AGGi weet als geen ander hoe mooi op maat gemaakte aluminium wanden zijn. Door aluminium ramen en wanden in een pand toe te passen, is het mogelijk om geluid te dempen, zonder dat er ruimtelijkheid verloren gaat. Daardoor is het bijvoorbeeld ideaal tussen de keuken en woonkamer of bij vergaderruimtes. Ook bij een buitenwand is aluminium uitermate geschikt. De aluminium ramen van AGGi zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor deze levenslang meegaan.

Unieke eigenschappen aluminium wanden van AGGi

De aluminium wanden uit ons aanbod zijn duurzaam en zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan. Aluminium is bijzonder stevig en dat is zeker bij ramen een positieve eigenschap. Naast duurzaamheid en functionaliteit hebben wij ook esthetiek hoog in het vaandel staan. Je kunt zelf aangeven welke vlakverdeling je wenst bij de aluminium wanden en ramen, maar er is meer. Ook de kleur kan naar wens uitgekozen worden. Je hebt hierbij de keuze uit het volledige RAL-palet. Daartoe behoren eveneens de laatste trendkleuren.

Aluminium ramen op maat gemaakt

Op zoek naar een aluminium ramen die op maat zijn gemaakt? AGGi maakt aluminium deuren en aluminium wanden op maat. Een aluminium glaswand is stevig en is gemaakt om vele jaren mee te gaan, maar het zorgt bovendien voor een mooie, natuurlijke lichtinval. Zo wordt een woning meer ruimtelijk en natuurlijk lichter. Het is ook mogelijk om voor een volledige glaswand met aluminium te gaan. Dit noemen we een aluminium puikozijn. Hierbij kies je voor een wand dat een gedeelte van de gevel of de gehele gevel in beslag neemt. Verder kan het ook om een scheidingswand tussen twee ruimtes gaan.

Onze specialisten kunnen jouw aluminium ramen perfect inmeten. Ben je op zoek naar een oplossing voor een buitenwand, dan leveren wij die altijd standaard met dubbel glas, voor optimale isolatie. Dit maakt het pand ook nog eens energiezuiniger. Doordat onze aluminium wanden zo mooi en tijdloos zijn, zal je er jaren plezier van hebben. Chic, modern en functioneel, dat is waar je voor kiest als je voor aluminium ramen gaat.

In 5 stappen maken wij van jouw dromen werkelijkheid

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Op basis van jouw gewenste ontwerp schetsten wij een plan en stellen de offerte op.

Stap 2

Inmeten

Tijdens het inmeten worden de exacte maten opgenomen en kan het ontwerp nog worden aangepast. Ook kan onze specialist technisch advies aan u geven.

Stap 3

Goedkeuring

Nadat onze specialist is langs geweest ontvangt u de definitieve offerte ter goedkeuring. Na uw akkoord ontvangt u de factuur voor het eerste aanbetalingsbedrag.

Stap 4

Productie

Nadat wij de eerste aanbetaling hebben ontvangen en de definitieve maten zijn goedgekeurd kan de productie van start gaan.

Stap 5

Levering en montage

Specialisten verzorgen de levering en de montage. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Tada!

Resultaat

Jouw droom is werkelijkheid geworden. Nu kan jij genieten van het prachtige eindresultaat.

Duurzame aluminium wanden

Aluminium is een duurzame materiaalsoort. Het gaat lang mee en vergt daarnaast weinig onderhoud. Onze aluminium wanden zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. De combinatie van HR++ of HR+++ glas met aluminium isoleert uitstekend. Door de goede isolatie van een aluminium puikozijn wordt jouw huis energiezuiniger.

Waarom kiezen voor AGGI Harmony in Your Home

Kwaliteit

Wij leveren alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Garantie maatwerk

Wij offreren altijd inclusief installatie. Zo waarborgen wij jouw garantie.

Duurzaamheid

Wij proberen bij te dragen aan een beter milieu door alleen op aanvraag te produceren.

Agnieszka & Jaap

Jouw contactpersonen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start hier met de aanvraag voor jouw offerte door je naam en e-mail in te vullen. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden