Home » Aluminium deuren

Aluminium deuren op maat gemaakt met glas

 

Bij AGGi hebben we geen aluminium deuren op voorraad, wij leveren namelijk alleen maar écht maatwerk en denken aan het milieu. Alle aluminium deuren worden door onze producent in de werkplaats op maat gemaakt. Bij AGGi maken we aluminium producten die geheel aansluiten op jouw wensen. Je zit dus niet vast aan vaste maten of ontwerpen. Door gebruik te maken van de beste materialen leveren wij aluminium deuren van hoge kwaliteit. Nadat het ontwerp is besproken gaat onze producent aan de slag in de werkplaats. De producent verzorgd ook de installatie. Dankzij onze samenwerking met onze aluminium producent kunnen wij zeer hoogwaardige aluminiumwerken voor binnen en buiten het huis of op kantoor aanbieden. Al onze aluminiumwerken worden speciaal voor jou op maat gemaakt en tot in detail zorgvuldig afgewerkt. Zo kunnen wij de beste service en kwaliteit leveren.

Duurzame poedercoating in elke gewenste RAL-kleur

Al onze aluminiumproducten worden behandeld met een duurzame poedercoating. Dankzij deze poederlak ontstaat een zeer fijne structuur. Dit creëert een matte look. De poedercoating is leverbaar in alle RAL-kleuren en beschermt het aluminium tegen krassen.

In 5 stappen maken wij van jouw dromen werkelijkheid

Stap 1

Vrijblijvende offerte

Op basis van jouw gewenste ontwerp schetsten wij een plan en stellen de offerte op.

Stap 2

Inmeten

Tijdens het inmeten worden de exacte maten opgenomen en kan het ontwerp nog worden aangepast. Ook kan onze specialist technisch advies aan u geven.

Stap 3

Goedkeuring

Nadat onze specialist is langs geweest ontvangt u de definitieve offerte ter goedkeuring. Na uw akkoord ontvangt u de factuur voor het eerste aanbetalingsbedrag.

Stap 4

Productie

Nadat wij de eerste aanbetaling hebben ontvangen en de definitieve maten zijn goedgekeurd kan de productie van start gaan.

Stap 5

Levering en montage

Specialisten verzorgen de levering en de montage. Zo ben jij verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Tada!

Resultaat

Jouw droom is werkelijkheid geworden. Nu kan jij genieten van het prachtige eindresultaat.

Geïsoleerd aluminium

Bij AGGi kan je zelf een geïsoleerde aluminium deur op maat samenstellen. Je hebt de keuze uit diverse product details om de deur echt ‘eigen’ te maken. Met onder meer de keuze uit de vlakverdeling en profielen is er een breed scala aan keuzes. Daarnaast kan je ook kiezen voor je eigen kleur van de poedercoating. Dit is bij ons mogelijk in elke RAL-kleur!

Waarom kiezen voor AGGI Harmony in Your Home

Kwaliteit

Wij leveren alleen maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Garantie maatwerk

Wij offreren altijd inclusief installatie. Zo waarborgen wij jouw garantie.

Duurzaamheid

Wij proberen bij te dragen aan een beter milieu door alleen op aanvraag te produceren.

Agnieszka & Jaap

Jouw contactpersonen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Start hier met de aanvraag voor jouw offerte door je naam en e-mail in te vullen. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden